Kreative Yoga Girona
byc
 • RETIR DE YOGA A LA CERDANYA

  22-24 de NOVEMBRE 2019 | Cal Calsot (La Cerdanya, Girona)

  INSCRIU-TE ARA

PROGRAMA

Vinyasa Flow Yoga
Hipopressius Low Pressure Fitness
Alimentació Conscient, ecològica i vegana i/o crudivegana
Olis Essencials Purs
Natura, Relax i oxigen!… [programa complet]

EL RETIR INCLOU...

 • 4 sessions de Vinyasa Flow
 • 1 sessió d’hipopressius Low Pressure Fitness
 • El programa Living Foods
 • 3 àpats diaris d’aliments 100% ecològics i vegans +fruita eco i infusions depuratives durant el recés
 • 1 taller d’olis essencials purs
 • eBook Nutrició Radiant per ser Feliç de l’Eva Roca.

L’ECO-HOTEL

Cal Calsot és un hotelet ecològic en una casa pairal típica de la Cerdanya, de principis del segle XIX.

Les habitacions són molt espaioses (25 i 54 m2), amb vistes al jardí, als Pirineus o a la Serra del Cadí. Amb llum natural i terres de fusta, bany propi amb dutxa, calefacció per terra radiant i finestres que miren a l’exterior. A més, els llençols i les tovalloles són de lli teixides a mà de Teixidors i les mantes de llana merino teixides a mà també de Teixidors.

Tant l’entorn, com la casa, conviden a gaudir del silenci i l’harmonia.

Renova’t · Redescobreix-te · Brilla

UN RETIR TRANSFORMADOR

El retir de Vinyasa Yoga & Alimentació Conscient és un recés de transformació, empoderament i purificació en un bonic eco-hotel a la Cerdanya. Vitalitzarem el nostre cos i esperit, ens renovarem per dins i per fora de forma radiant i lluminosa a través de l’energia de la natura, del ioga, de l’alimentació conscient, els hipopressius, els olis essencials purs, la meditació i el relax.

Començarem el dia amb una pràctica de ioga vigoritzant i de connexió interior profunda a través de l’àssana, la respiració i el moviment dinàmic.

A través de la pràctica de Vinyasa Yoga, alinearem el cos i la ment amb consciència, fent brillar els nostres cors. A través de la respiració conscient, equilibrarem el prana (energia vital) i l’apana (energia eliminatòria), ens energitzarem i ens purificarem. Amb la meditació  i la pràctica de mindfulness, calmarem la ment i les emocions, donant lloc a l’autoconeixement i al despertar de la consciència. A través de la natura, ens reconnectarem, alcalinitzarem, tonificarem l’energia vital i reforçarem les defenses. La sessió d’hipopressius ens ensenyarà a recuperar i mantenir la salut pèlvica i abdominal a través d’una seqüència senzilla que després podrem practicar a casa. Coneixerem les propietats dels olis essencials purs i com utilitzar-los en el nostre dia a dia per a una salut radiant. I amb l’alimentació viva i conscient eliminarem toxines, ens omplirem de salut, vitalitat i energia, nutrirem les nostres cèl·lules i augmentarem la claredat mental i la força espiritual.

Durant les sessions de VINYASA FLOW YOGA…

practicarem un ioga modern, dinàmic i creatiu que ens obrirà a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d’unitat i redescobrint la nostra naturalesa amorosa essencial… perfecta i il·limitada.

En aquest estil de ioga, estan presents tots els aspectes que ens ajuden a assolir els dos propòsits més elevats del ioga, que són Cit (la consciència, l’autorealització del Ser) i Ananda (la joia i felicitat més elevada): àssana, pranayama, meditació, moviment, mantra i relaxació. Es tracta d’un estil de ioga dinàmic, energètic i tonificant que enforteix tot el cos aportant empoderament, seguretat en un mateix i autoestima.

Hi haurà 2 classes matinals de Vinyasa Yoga, 1 taller tècnic de Vinyasa Yoga de 3 hores per aprofundir en la pràctica i en l’alineació del Vinyasa Yoga i del Vinyasa Flow i 1 sessió d’una hora de Power Vinyasa Yoga.

Obrint els nostres cors i abraçant el ioga i la contemplació interior, ens sumergirem en una pràctica dinàmica i aprendrem a aliniar-nos en cada postura i en cada vinyasa. Crearem espai i llibertat als fluxos energètics que ens permetran assolir una acció equilibrada per aliniar el nostre cos, ment i emocions amb el fluïr de la nostra veritable i divina essència.

Transformarem la manera de relacionar-nos amb els nostres cossos físics i etèrics, vencerem les limitacions i disoldrem les creences. Connectarem amb aquest potencial amorós, intrínsec en cada un de nosaltres, i que ens permet fluir davant la vida i els seus reptes amb harmonia i felicitat.

Les classes estan enfocades a tots els nivells, aportant diferents instruccions i variants perquè cada participant practiqui segons el seu nivell.

En el taller d’HIPOPRESSIUS Low Pressure Fitness…

aprendràs els exercicis que després podràs practicar a casa per tal de recuperar la teva salut pèlvica i abdominal, tonificant el sol pèlvic, reduïnt el perímetre de la teva cintura i el mal d’esquena, millorant la teva postura i l’equilibri, perfeccionant la pràctica de ioga, augmentant el rendiment esportiu, etc.

El programa d’ALIMENTACIÓ VIVA… 

consta d’una dieta equilibrada, remineralitzant i alcalinitzant, d’aliments vegetals, vius i 100% ecològics, a base de fulles verdes, hortalises, llavors, germinats i fruites fresques. L’esmorzar és a base d’un batut energètic detox que t’ajudarà a eliminar toxines i mals hàbits alimentaris. Els àpats de dinar i sopar són molt equilibrats, ben combinats perquè els puguis digerir fàcilment sense carregar l’organisme i preparats en simples receptes ben combinades i delicioses que ajudaran a regenerar-te, a gaudir d’una pràctica iòguica flexible i energitzant i a adquirir nous hàbits de forma summament nutritiva i satisfactòria.

PROGRAMA

Dia 22 (divendres)

 • 10’30 – Arribada, acomodament i benvinguda. Batut Verd Energètic.
 • 11’30 – Presentacions i xerrada-taller d’olis essencials purs i els seus usos durant el recés i en la vida quotidiana.
 • 13’30 – Dinar.
 • 17’00 – Yoga i meditació amb l’Eva Roca.
 • 19’00 – Sopar.Sopa energètica i depurativa.

Dia 23 (dissabte)

 • 9’00 – Sessió matinal de Vinyasa Flow Yoga, amb l’Eva Roca.
 • 10’30 – Batut detox i petit descans.
 • 11’00 – Taller d’Hipopressius Low Pressure Fitness, amb Natalia Tenedor.
 • 13’30 – Dinar.
 • 14’30 – Temps lliure, natura, caminar, meditar, contemplar, llegir, escriure…
 • 17’00 – Sessió de Slow Flow Yoga, amb l’Eva Roca.
 • 19’00 – Sopar

Dia 24 (diumenge)

 • 9’00 -Sessió matinal de Vinyasa Yoga, amb l’Eva Roca.
 • 10’30 – Batut detox i temps lliure.
 • 11’00 – Sessió de Vinyasa Flow Yoga amb l’Eva Roca.
 • 13’30 – Dinar.
 • 16’00 – Compartir, comiat i recollida.

El retir inclou…

Eva Roca

Eva Roca

KREATIVE YOGA | CRUDIVEGÀNIA

Ecoemprenedora, mare i fan de dos adolescents rebels, amant del mar i de la vida sana. L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S‘ha format en Hatha, Anusara® Yoga, Kundalini Yoga, Yoga Prenatal i Vinyasa Flow Yoga. Com a bona ioguini, segueix estudiant i aprofundint en el ioga, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres més influents en el mètode que ensenya: Susana García Blanco (Anusara), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres. Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, dinàmic i vigoritzant, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació perfecta i la connexió cos-ment-esperit. Formadora de nutrició vitalista i salut. Dirigeix l’escola CRUDIVEGÀNIA i el restaurant BIONÈCTAR Eco Living Raw Food.

Natàlia Tenedor

Natàlia Tenedor

HIPOPRESSIUS | OLIS ESSENCIALS | CRANEOSACRAL BIODINÀMICA

Mare de dues nenes meravelloses, practicant de Ioga i instructora d‘Anusara Yoga i ioga terapèutic. Va ser gràcies a la meva maternitat i a totes les "incomoditats" que vaig patir després de dos parts intervinguts que vaig decidir introduir-me en el món de la dona i la recuperació pospart. Més endavant, vaig veure tots els beneficis que les Tècniques Hipopressives podien aportar a tothom, homes i dones, i vaig decidir especialitzar-me en aquesta tècnica per poder seguir creixent en allò que m’agrada: el treball conscient i saludable a través del cos i la respiració. Juntament amb el ioga i la formació d‘intructors d’Hipopressius, em pots trobar impartint classes a diari a Tossa de Mar.

LA CASA

Cal Calsot és un hotelet ecològic en una casa pairal típica de la Cerdanya, de principis del segle XIX.

Cal Calsot és un indret on qui el visiti tindrà una “experiència ecològica”, participant en un sistema productiu que valora i s’esforça per minimitzar l’impacte sobre el territori. Clica aquí per conèixer el pla de sostenibilitat ecològica de Cal Calsot. 

Les habitacions són molt espaioses (25 i 54 m2), amb vistes al jardí, als Pirineus o a la Serra del Cadí. Amb llum natural i terres de fusta, bany propi amb dutxa, calefacció per terra radiant i finestres que miren a l’exterior. A més, els llençols i les tovalloles són de lli teixides a mà de Teixidors i les mantes de llana merino teixides a mà també de Teixidors.

Clica aquí per saber com arribar.

Tant l’entorn, com la casa, conviden a gaudir del silenci i l’harmonia.

Inscripcions obertes! 

Un cop realitzada la inscripció, rebràs un dossier amb:

 • Què portar i què no portar.
 • Programa detallat.
 • Detalls i recomanacions per seguir bé les classes de ioga.
 • Totes les indicacions sobre com arribar, els diferents tipus de transports públics, etc.
 • Altres informacions d’interès.
 • eBook Nutrició Radiant per ser feliç de l’Eva Roca.

Horari

ARRIBADA
Divendres a les 10: 30h.

SORTIDA
Diumenge a les 17:00, aprox.

Preu

Habitació compartida (2 o 3 persones): €* (IVA inclós)
Habitació individual i doble:* (IVA inclós)

*Preus per persona.

Places limitades a 11 participants.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per inscriure’t omple el formulari. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per pagar la reserva (300€). Un cop rebem la inscripció, el teu espai està reservat.

CONTACTE

om@kreativeyoga.cat
Eva: 649 82 28 28

DATES

22, 23 i 24 de NOVEMBRE 2019

PREUS

Habitació compartida: €*

Habitació individual i doble: €*

*Inclou l’IVA. Preus per persona.

LLOC

Cal Calsot

Montellà (La Cerdanya) | Girona

RESERVA

Per reservar el teu lloc has de fer un ingrés de€. En cas de cancel·lació, el dipòsit no és retornable.

La part restant del pagament, es farà efectiu el primer dia del recés.

 Renova’t per dins i per fora de forma radiant a través de l’energia de la natura, del ioga i dels aliments vius