Kreative Yoga Girona
byc
 • RETIR VINYASA YOGA & LIVING FOODS 2019

  3-5 de MAIG 2019 | CELRÀ (Girona)

  INSCRIU-TE ARA

PROGRAMA

Vinyasa Flow Yoga
Hipopressius
Txi-Kung
Alimentació Conscient
Alimentació Viva & Ecològica
Olis Essencials Purs
Craneosacral Biodinàmica
Natura, Relax… [programa complet]

EL RETIR INCLOU...

 • 4 sessions de Vinyasa Flow
 • 1 sessió d’hipopressius Low Pressure Fitness
 • 1 sessió de Txi Kung
 • El programa Living Foods
 • 3 àpats diaris d’aliments vius, 100% ecològics +fruita eco i infusions depuratives durant el recés
 • 1 taller d’olis essencials purs
 • eBook Nutrició Radiant per ser Feliç de l’Eva Roca.

LA CASA

Cal Rei Vinyes és una masia del S.XVIII situada al municipi de Celrà i molt aprop del poble. Al peu del espai natural del massís de les Gavarres, a 10 minuts de Girona, a 25 minuts de la Costa Brava i només a una hora de Barcelona.

Accés molt fàcil per arribar en cotxe, avió i tren, per tant no cal disposar de vehicle propi per arribar-hi.

Tant l’entorn, com la casa, conviden a gaudir del silenci i l’harmonia.

Renova’t · Redescobreix-te · Brilla

UN RETIR TRANSFORMADOR

El retir de Vinyasa Yoga & Living Foods és un recés de transformació, empoderament i purificació en un bonic entorn rural preciós al costat de Girona. Vitalitzarem el nostre cos i esperit, ens renovarem per dins i per fora de forma radiant i lluminosa a través de l’energia de la natura, del ioga, dels aliments vius (living foods), el txi kung, els hipopressius, els olis essencials purs, la meditació i el relax.

Començarem el dia amb una pràctica de ioga vigoritzant i de connexió interior profunda a través de l’àssana, la respiració i el moviment dinàmic.

A través de la pràctica de Vinyasa Yoga, alinearem el cos i la ment amb consciència, fent brillar els nostres cors. A través de la respiració conscient, equilibrarem el prana (energia vital) i l’apana (energia eliminatòria), ens energitzarem i ens purificarem. Amb la meditació  i la pràctica de mindfulness, calmarem la ment i les emocions, donant lloc a l’autoconeixement i al despertar de la consciència. A través de la natura, ens reconnectarem, alcalinitzarem, tonificarem l’energia vital i reforçarem les defenses. A través del txi kung ens regenerarem suaument. La sessió d’hipopressius ens ensenyarà a recuperar i mantenir la salut pèlvica i abdominal a través d’una seqüència senzilla que després podrem practicar a casa. Coneixerem les propietats dels olis essencials purs i com utilitzar-los en el nostre dia a dia per a una salut radiant. I amb l’alimentació viva i conscient eliminarem toxines, ens omplirem de salut, vitalitat i energia, nutrirem les nostres cèl·lules i augmentarem la claredat mental i la força espiritual.

Durant les sessions de VINYASA FLOW YOGA…

practicarem un ioga modern, dinàmic i creatiu que ens obrirà a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d’unitat i redescobrint la nostra naturalesa amorosa essencial… perfecta i il·limitada.

En aquest estil de ioga, estan presents tots els aspectes que ens ajuden a assolir els dos propòsits més elevats del ioga, que són Cit (la consciència, l’autorealització del Ser) i Ananda (la joia i felicitat més elevada): àssana, pranayama, meditació, moviment, mantra i relaxació. Es tracta d’un estil de ioga dinàmic, energètic i tonificant que enforteix tot el cos aportant empoderament, seguretat en un mateix i autoestima.

Hi haurà 2 classes matinals de Vinyasa Yoga, 1 taller tècnic de Vinyasa Yoga de 3 hores per aprofundir en la pràctica i en l’alineació del Vinyasa Yoga i del Vinyasa Flow i 1 sessió d’una hora de Power Vinyasa Yoga.

Obrint els nostres cors i abraçant el ioga i la contemplació interior, ens sumergirem en una pràctica dinàmica i aprendrem a aliniar-nos en cada postura i en cada vinyasa. Crearem espai i llibertat als fluxos energètics que ens permetran assolir una acció equilibrada per aliniar el nostre cos, ment i emocions amb el fluïr de la nostra veritable i divina essència.

Transformarem la manera de relacionar-nos amb els nostres cossos físics i etèrics, vencerem les limitacions i disoldrem les creences. Connectarem amb aquest potencial amorós, intrínsec en cada un de nosaltres, i que ens permet fluir davant la vida i els seus reptes amb harmonia i felicitat.

Les classes estan enfocades a tots els nivells, aportant diferents instruccions i variants perquè cada participant practiqui segons el seu nivell.

La sessió de TXI KUNG o Qi GONG… 

et proporcionarà un fluïr de l’energia vital que regenerarà el teu cos, les articulacions i els òrgans interns, afavorint la depuració. A més t’aportarà més serenitat, consciència del cos, del present i de la respiració. L’hem programat paral·lelament amb el taller de Vinyasa Yoga avançat per tal de que puguis triar el que més et convingui en aquell moment.

En el taller d’HIPOPRESSIUS Low Pressure Fitness…

aprendràs els exercicis que després podràs practicar a casa per tal de recuperar la teva salut pèlvica i abdominal, tonificant el sol pèlvic, reduïnt el perímetre de la teva cintura i el mal d’esquena, millorant la teva postura i l’equilibri, perfeccionant la pràctica de ioga, augmentant el rendiment esportiu, etc.

El programa d’ALIMENTACIÓ VIVA… 

consta d’una dieta equilibrada, remineralitzant i alcalinitzant, d’aliments vegetals, vius i 100% ecològics, a base de fulles verdes, hortalises, llavors, germinats i fruites fresques. L’esmorzar és a base d’un batut energètic detox que t’ajudarà a eliminar toxines i mals hàbits alimentaris. Els àpats de dinar i sopar són molt equilibrats, ben combinats perquè els puguis digerir fàcilment sense carregar l’organisme i preparats en simples receptes ben combinades i delicioses que ajudaran a regenerar-te, a gaudir d’una pràctica iòguica flexible i energitzant i a adquirir nous hàbits de forma summament nutritiva i satisfactòria.

PROGRAMA

Dia 3 (divendres)

 • 17’00 – Arribada, acomodament i benvinguda.
 • 18’00 – Presentacions.
 • 19’00 – Sopa energètica i depurativa.
 • 20’00 – Xerrada sobre els olis essencials purs i els seus usos durant el recés i en la vida quotidiana, amb Natalia Tenedor. Meditació.

Dia 4 (dissabte)

 • 8’30 – Sessió matinal de Vinyasa Flow Yoga, amb l’Eva Roca.
 • 10’00 – Batut detox i petit descans.
 • 11’45 – Taller d’Hipopressius Low Pressure Fitness, amb Natalia Tenedor.
 • 14’00 – Dinar.
 • 15’00 – Temps lliure, massatge, natura, caminar, meditar, contemplar, piscina…
 • 17’00 – Taller de Vinyasa Flow Yoga, amb l’Eva Roca. Tècnica i aliniació.
 • 20’00 – Sopar

Dia 5 (diumenge)

 • 8’30 – Pràctica de Vinyasa Yoga, amb l’Eva Roca.
 • 10’00 – Batut detox i temps lliure.
 • 11’00 – Sessió de Txi-Kung/Qi Gong amb la Carla Martín  / Sessió de Power Vinyasa Yoga (nivell avançat) amb l’Eva Roca (tallers simultanis – podràs escollir la opció que més et convingui).
 • 13’30 – Dinar.
 • 14’30 – Temps lliure, massatge, natura, caminar, meditar, contemplar, piscina… // Espai de coaching nutricional amb l’Eva Roca.
 • 17’00 – Compartir, comiat i recollida.

El retir inclou…

Eva Roca

Eva Roca

KREATIVE YOGA | CRUDIVEGÀNIA

Ecoemprenedora, mare i fan de dos adolescents rebels, amant del mar i de la vida sana. L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S‘ha format en Hatha, Anusara® Yoga, Kundalini Yoga, Yoga Prenatal i Vinyasa Flow Yoga. Com a bona ioguini, segueix estudiant i aprofundint en el ioga, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres més influents en el mètode que ensenya: Susana García Blanco (Anusara), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres. Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, dinàmic i vigoritzant, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació perfecta i la connexió cos-ment-esperit. Formadora de nutrició vitalista i salut. Dirigeix l’escola CRUDIVEGÀNIA i el restaurant BIONÈCTAR Eco Living Raw Food.

Carla Martín

Carla Martín

TAI-TXI | QI GONG

La Carla és professora de Qi Gong i de Tai Txi Txuan des de 1999. Diplomada en Shiatsu i en Medicina Oriental per l‘Institut Internacional de Shiatsu de Barcelona. S’ha format en diferents estils de Qi Gong. Estil taoista: mètode Mantak Chia, amb el mestre Juan Li i G. Leyva a l‘Institut Cosmobiòtic de Barcelona i amb el mestre Oskar Salazar de l’Escola taoista “La Realitat Completa”. En una línia més budista, ha estudiat amb el mestre tailandès Tew Bunnag. Ha assistit a seminaris dels mestres Cai Jiang, AlainBaudet, Su Junqing i Núria Leonelli. Juntament amb el Tai Txi, ha practicat altres arts marcials internes com l‘Aikido i el Yi Chuan. Té trajectòria en Dansa Contemporània i és llicenciada en Història de l’Art.

Natàlia Tenedor

Natàlia Tenedor

HIPOPRESSIUS | OLIS ESSENCIALS | CRANEOSACRAL BIODINÀMICA

Mare de dues nenes meravelloses, practicant de Ioga i instructora d‘Anusara Yoga i ioga terapèutic. Va ser gràcies a la meva maternitat i a totes les "incomoditats" que vaig patir després de dos parts intervinguts que vaig decidir introduir-me en el món de la dona i la recuperació pospart. Més endavant, vaig veure tots els beneficis que les Tècniques Hipopressives podien aportar a tothom, homes i dones, i vaig decidir especialitzar-me en aquesta tècnica per poder seguir creixent en allò que m’agrada: el treball conscient i saludable a través del cos i la respiració. Juntament amb el ioga i la formació d‘intructors d’Hipopressius, em pots trobar impartint classes a diari a Tossa de Mar.

LA CASA

Cal Rei Vinyes és una masia del S.XVIII situada al municipi de Celrà i molt aprop del poble. Al peu del espai natural del massís de les Gavarres, a 10 minuts de Girona, a 25 minuts de la Costa Brava i només a una hora de Barcelona.

Accés molt fàcil per arribar en cotxe, avió i tren, per tant no cal disposar de vehicle propi per arribar-hi.

Tant l’entorn, com la casa, conviden a gaudir del silenci i l’harmonia.

La casa disposa de còmodes, amplies i lluminoses habitacions, totes amb explèndides vistes a l’entorn i una magnífica sala d’estar amb llar de foc.

A l’antic garatge s’hi ha contruït una sala de ioga amb accés des del jardí.

El més fascinant de Cal Rei Vinyes és el seu exterior, amb preciosos jardins que aprofitarem per desenvolupar-hi algunes sessions i també disposa de piscina d’aigua salada.

Inscripcions obertes! 

Un cop realitzada la inscripció, rebràs un dossier amb:

 • Què portar i què no portar.
 • Programa detallat.
 • Detalls i recomanacions per seguir bé les classes de ioga.
 • Totes les indicacions sobre com arribar, els diferents tipus de transports públics, etc.
 • Altres informacions d’interès.
 • eBook Nutrició Radiant per ser feliç de l’Eva Roca.

Horari

ARRIBADA
Divendres a les 17: 00h.

SORTIDA
Diumenge a les 18:00, aprox.

Preu

Habitació compartida (2 o 3 persones): 390 €* (IVA inclós)
Habitació individual i doble: 490* (IVA inclós)

*Preus per persona.

Places limitades a 16 participants.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per inscriure’t omple el formulari. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per pagar la reserva (300€). Un cop rebem la inscripció, el teu espai està reservat.

CONTACTE

om@kreativeyoga.cat
Eva: 649 82 28 28

DATES

3, 4 i 5 de MAIG 2019

PREUS

Habitació compartida: 390 €*

Habitació individual i doble: 490*

*Inclou l’IVA. Preus per persona.

LLOC

Cal Rei Vinyes

Celrà | Girona

RESERVA

Per reservar el teu lloc has de fer un ingrés de 300€. En cas de cancel·lació, el dipòsit no és retornable.

La part restant del pagament, es farà efectiu el primer dia del recés.

 Renova’t per dins i per fora de forma radiant a través de l’energia de la natura, del ioga i dels aliments vius