Equip Kreative Yoga

Eva Roca

Eva Roca

DIRECTORA DE KREATIVE YOGA
PROFESSORA DE VINYASA FLOW, SLOW FLOW, YOGA PER A ATLETES
I ANUSARA YOGA.

L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S’ha format en Hatha Yoga (Yoga Integral i Sivananda), Anusara® Yoga, Kundalini, Yoga Prenatal, Yoga Post-Natal, Vinyasa Yoga i SmartFLOW® Yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 409.

Apassionada del ioga, segueix estudiant i aprofundint en les seves ensenyances, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres amb qui segueix practicant: Susana García Blanco (Anusara Yoga), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres.

Actualment la seva pràctica és Vinyasa Flow aplicant els principis universals d‘alineament d’Anusara Yoga. Per l‘Eva és important estimar el cos i evitar les lesions, comunes en el ioga a causa d’un incorrecte alineament.

Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, segur, dinàmic, vitalitzant i rejovenidor, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació i la connexió cos-ment-esperit.

La seva pràctica iòguica va més enllà de la màrfega i vetlla per una consciència ètica i ecològica cap a tots els éssers i el planeta, perquè tots puguem viure en un món millor i trobar la veritable pau interior.

Dirigeix l‘escola d’alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Bionèctar de Girona on difon l‘alimentació conscient basada en plantes i l’ecologia.

Laxmi Valls

Laxmi Valls

PROFESSORA DE HATHA VINYASA YOGA, SLOW FLOW, VINYASA FLOW I YOGA KIDS.

La Laxmi Valls neix en una comunitat iogui a Catalunya. L‘estil de vida iòguic l’acompanya en la seva criança i en la manera d‘entendre el món que l’envolta. Amb 11 anys participa per primer cop en una classe de yoga, i se n’adona que vol dedicar-se al ioga la resta de la seva vida.

Viatja a l’Índia vàries vegades, vivint en diferents Ashrams i comunitats, explorant més d‘aprop l’essència de la fiolosofia del ioga. Paral·lelament, s‘interessa per l’educació respectuosa i el ioga aplicat a l‘educació, i es gradua en Educació Primària a l’UAB. Crea i porta a la pràctica diferents tallers de ioga i creativitat per nens i nenes de 5 a 11 anys, entre els anys 2009 i 2013.

Realitza la formació de professors de Hatha Vinyasa Yoga a l‘Escola Mandiram, d’Ashtanga Vinyasa a Universal Yoga Studio a Goa (Índia), amb el mestre Vijay Amar. També estudia hatha Yoga a Sivananda ashram (Kerala), Ashtanga vinyasa a Tattva Yoga Sala (Rishikesh) i hatha, raja i jnana yoga amb Surinder Singh (Rishikesh). Continua formant-se sempre amb la voluntat d‘aprendre i aprofundir en la pràctica d’asana portant el ioga més enllà de la part física.

Conjuntament amb el seu company Alby Glaister, comparteixen junts la seva pràctica de Vinyasa treballant en diferents centres i hotels d’Europa.

El seu estil és Hatha Vinyasa. Comparteix una pràctica dinàmica i adaptada, aprofundint en l’asana i el seu alineament, en el pranayama i la meditació, facilitant la connexió interna de la persona per contribuir al seu benestar.

Alby Glaister

Alby Glaister

PROFESSOR DE VINYASA FLOW YOGA I YOGA PER A ATLETES (ENGLISH CLASSES)

L‘Alby va estudiar a una escola d’educació alternativa a Anglaterra creada per Jiddu Krishnamurti, on comença a practicar yoga diàriament amb 13 anys. Dels 16 fins ara ha viatjat vàries vegades a l‘Índia, vivint a ashrams i comunitats de yoga. Allà s’ha format en Ashtanga Vinyasa a Universal Yoga studio (Goa), Hatha Yoga a Sivananda ashram (Kerala), Ashtanga Vinyasa a l’escola Tattva Yoga Sala (Rishikesh) i Hatha, Raja i Jnana Yoga amb Surinder Singh (Rishikesh).

Ha ensenyat yoga a diferents centres d’Anglaterra, Índia, Itàlia, Àustria i Catalunya.

Actualment viu a Girona, on ofereix classes a Kreative Yoga i retirs de temporada a hotels de la zona dels Alps d’ Itàlia.

La seva pràctica és Vinyasa, incorporant també aspectes de hatha clàssic i iyengar, focalitzant-se sempre en utilitzar les diferents eines que ofereix el yoga per retornar a la pau interna.

L‘Alby dóna classes dinàmiques, oferint l’oportunitat d‘experimentar noves asanes ( postures), sensacions, i estats de relaxació. Mes enllà de la pràctica d’asana, està especialment interessat en el pranayama (tècniques de respiració) i la meditació. L‘Alby és conscient de la distorsió del yoga creada a occident els últims anys, i insisteix en compartir una pràctica per connectar amb el nostre amor, la nostre veritat. Yoga no és només dins l’estora de yoga, yoga és l‘equilibri en la vida, una pràctica espiritual per connectar, per sentir la teva font de vida i l’amor que tots som.

Elena Castells

Elena Castells

PROFESSORA D’ASHTANGA VINYASA YOGA

Elena Castells (Tara) es llicenciada en CC Polítiques i Màster en Relacions Internacionals i Cultura de Pau. Després de la seva primera missió en un país en guerra, va arribar al yoga com a eina per a recuperar-se de l’estrès emocional, on se li va obrir un nou món.

El seu recorregut en el món iòguic va començar de la mà d’en Sadananda (seguidor del llinatge de Krisnamarchaya) al Ashtanga Yoga Institute de Barcelona. Desprès va peregrinar a l’Índia en diverses ocasions, vivint el yoga i visitant els Ashrams d’Aurobindo, Ramana Maharshi i Sai Baba.

Ha practicat diversos tipus de yoga; Ashtanga, Vinyasa, Flow, Yin, Restauratiu, Sivananda, Aeri, etc.. essent la pràctica d’Ashtanga part de la seva rutina.

Es professora registrada de la Yoga Alliance, amb diverses formacions, en Vinyasa, Ashtanga Yoga, Yoga i Aiurveda.

Ha assistit a tallers i formacions de professors com ara en Lino Miele, Tomàs Zorzo, David Garrigues i també en Sharath Jois, com a més destacats.

Continua aprofundint el seu camí de Yoga, a través de l’estudi de la filosofia Vedanta Advaita i la pràctica del Bhakti yoga.

“Es a través del Yoga que ens podem alliberar de les nostres emocions i aconseguir el moksha.”

Sònia Isart

Sònia Isart

PROFESSORA DE HATHA YOGA I TERAPEUTA DE MASSATGE THAILANDÈS

La manera de ser de la Sònia és una invitació a restar dins nostre en profunditat. El seu estil d‘ensenyament ric i textural, i l’exploració que fa dels paisatges interiors, ens porten a una experiència sensual de tot el que està passant. La Sònia demostra una rara habilitat per fer una autoindagació rigorosa i valenta. La seva ofrena vibra amb una tendra vulnerabilitat.

Amb la voluntat de continuar amb la indagació que els antics yogis proposaven (Ko Ham: Qui soc?), va crear Nomad Yoga el 2011, permetent que els paisatges del món la guiessin en aquest recerca, i la portessin cap a una práctica més viva i intuïtiva.

Dins el marc de llibertat que el Hatha Yoga ofereix, la Sònia proposa una pràctica on l’escolta és l’element guia essencial, treballant en cada moment amb allò que el cos posa a disposició, sense resistència i sense pressió. I és en aquest marc de llibertitat i intuïció que la màgia del yoga succeeix…
Molts son els mestres, però en especial la Sònia se sent deixeble de Quim Altés, Kira Sloane, Ravi Ravindra i Erich Schifmann.

Marina Mas

Marina Mas

PROFESSORA DE KUNDALINI YOGA I YOGA EN FAMÍLIA

La Marina és arqueològa i historiadora. Apasionada per la cultura i la comunicació, el Kundalini Yoga va arribar a la seva vida en un moment de necessitat de sanació profunda. El gran poder de sanació de la pràctica de Kundalini Yoga li permet seguir gaudint d’una vida plena i sent la crida de formar-se en Kundalini Yoga per Shunia Yoga BCN amb mestres com Siri Gobind Kaur i Siri Vedya Kaur. El 2009 es certifica per l‘AEKY i la KRI i comença a impartir classes de Kudalini Yoga. Des de llavors, el yoga no es només una pràctica, és una manera de viure conscient i d’entendre el món.

Més tard, la Marina segueix profundint en la pràctica del Kundalini Yoga i es forma en Yoga per a la Infància i la Família a l’escola Child Play amb Gurudass Kaur (USA). Aquesta poderosa eina l’aplica a la criança i en el dia a dia amb les seves filles.

Actualment, està enfocada en l’estudi de la meditació com a ajuda per als estats d’ansietat en adults i nens i també en la història del món hindú.