Equip Kreative Yoga

Eva Roca

Eva Roca

PROFESSORA DE VINYASA FLOW, HATHA YOGA I ANUSARA

CREADORA DE KREATIVE YOGA
PROFESSORA DE VINYASA FLOW, HATHA YOGA I ANUSARA YOGA. COACH EN SALUT I NUTRICIÓ.

L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S’ha format en Hatha Yoga (Yoga Integral i Sivananda), Anusara® Yoga, Kundalini, Yoga Prenatal, Yoga Post-Natal, Vinyasa Yoga i SmartFLOW® Yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 409.

Apassionada del ioga, segueix estudiant i aprofundint en les seves ensenyances, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres amb qui segueix practicant: Susana García Blanco (Anusara Yoga), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres.

Actualment la seva pràctica és Vinyasa Flow aplicant els principis universals d‘alineament d’Anusara Yoga. Per l‘Eva és important estimar el cos i evitar les lesions, comunes en el ioga a causa d’un incorrecte alineament.

Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, segur, dinàmic, vitalitzant i rejovenidor, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació i la connexió cos-ment-esperit per gaudir d‘una salut radiant i d’una vida plena i feliç.

La seva pràctica iòguica va més enllà de la màrfega i vetlla per una consciència ètica i ecològica cap a tots els éssers i el planeta, perquè tots puguem viure en un món millor i trobar la veritable pau interior.

L‘Eva és educadora i coach en salut i nutrició vitalista i creadora de l’escola d’alimentació conscient Crudivegània on difon l‘alimentació conscient i la salut holística (www.crudivegania.org).

Gemma Xicota

Gemma Xicota

PROFESSORA DE HATHA YOGA

PROFESSORA DE HATHA, ANUSARA YOGA, ASHTANGA, YOGA INTEGRAL I TERAPEUTA GESTALT.

Per la Gemma, la màrfega (el mat) de ioga es un espai d’experimentació de la vida diària.

Ella comença el camí amb la descoberta corporal a través de la gimnàstica esportiva. Una lesió a l’esquena fa que tingui la primera aproximació al ioga als 11 anys.

Les ganes d’aprofundir en l’essència humana la porta a formar-se primer com a Terapeuta Gestalt i després com a professora de ioga. Formada en Yoga Integral a l’Ashram de Swami Maitreyananda de Buenos Aires, en Kundalini Yoga amb la Sat Hari Kaur, en Ashtanga Yoga Progressiu i en Anusara Yoga a Perú i a Mèxic.

El seu ioga combina a la perfecció i en un estil propi, els tres aspectes de la salut humana: una consciencia corporal integrada, una passió per la ment humana i la recerca constant de l’equilibri emocional.

A cada classe de la Gemma treballaràs un tema de creixement personal, on a través de les postures i seqüències de ioga, que et permetran aprofundir en el teu jo i transformar-lo.

Quan acabis una classe sortiràs diferent del que has entrat. El que hauràs viscut a cada una ho podràs traslladar al teu dia a dia i t’ajudarà a transformar-te al teu ritme.

Marta Naranjo

Marta Naranjo

PROFESSORA DE HATHA FLOW

PROFESSORA DE HATHA FLOW

Per la Marta la práctica de ioga va més enllà de l’estora convertint-se en un estil de vida i una eina per l’autoconeixement i el desenvolupament humà.

Amant de l‘Índia, es allà on coneix el ioga el 2009, practicant en diferents estils i llinatges com el bikram, hatha, asthanga, vinyasa, hatha raja i yin yoga entre d’altres. Es al 2018 que la seva pràctica fa un gir durant un altre viatge a l’Índia i hi torna un tercer cop per fer el primer YTT multi estil de 200h a l’escola Shree Hari Yoga. Formada posteriorment també en Ioga Nidra amb la Laia Villegas a l’escola Yogaia segueix en constant aprenentatge.

La Marta es una buscadora amb una ànima curiosa, artesana i amant de treballar amb les mans, així com de la cuina basada en plantes i de l’alimentació saludable. Actualment també està formant-se per convertir-se en xef de cuina viva a l’escola Crudivegània.

Les classes de la Marta són en l’estil Hatha Flow, perfectes per fluir amb el moviment i la respiració a baixa revolució, mantenint la técnica i principis del ioga clàssic i permetent-nos trobar espai per profunditzar en les postures i la respiració amb l’objectiu d’equilibrar cos i ment.

Raúl Ramírez, "Narada"

Raúl Ramírez, "Narada"

PROFESSOR DE HATHA YOGA

PROFESSOR DE HATHA YOGA

Raúl es va formar com a professor de Ioga el 2007 a l‘escola internacional de Sivananda Ioga Vedanta on va seguir amb la formació avançada a Vrindavan, Índia el 2010 (650 hores). També va practicar durant dos anys Ioga Iyengar amb la intenció d’aprofundir amb la tècnica de l’àssana.

Amant de la Meditació, els Pranayamas i el cant devocional (Kirtan). Ha format part del Grup de Kirtan Soulnanda amb qui van gravar un disc anomenat Ananda. Continua fent Kirtan en solitari o amb algun acompanyant amb el seu nom espiritual “Narada”.

A les seves classes de yoga podràs treballar la consciència i la presència en cada postura sostenint-la i entrant-hi i així donar-te aquest temps per poder integrar tot el que floreix. També podràs aprendre i practicar pranaiames i meditació. Tot amb la idea o la intenció que puguis arribar a fer la teva pràctica amb confiança allà on tu estiguis, i integrar-la a la teva vida.

Mireia Sabater

Mireia Sabater

PROFESSORA VINYASA FLOW I ROCKET

PROFESSORA DE VINYASA FLOW, POWER YOGA, HATHA YOGA, ROCKET YOGA I YIN YOGA.

La Mireia ha viscut gran part de la seva vida a Suïssa, en un meravellós poblet dels Alps. Allà és on descobreix la pràctica del ioga l’any 2015. El 2016 viatja a la Índia on realment descobreix els orígens del ioga, la filosofia i la veritable essència de l’estil de vida iòguic; la pràctica més enllà de l’asana.

El 2017 es forma com a professora de ioga en el seu primer Yoga Teacher Training de 200 hores a l’acadèmia de Vinyasa Yoga Beayogui a Baar, Suïssa. L’any 2019 torna a l’Índia per formar-se en un YTT multi estil de 300 hores, a l’escola Shree Hari Yoga. Després d’aquesta formació inicia un viatge d’11 mesos per Àsia i és en aquest viatge on descobreix que el que més la omple i la fa feliç és ensenyar i compartir la màgia i la pràctica del ioga amb tothom. El gener del 2020 fa una tercera formació de 60 hores de massatge Tradicional Tailandès a Ching Mai, a l’escola Sunshine Massage School.

La Mireia diu que el ioga li ha canviat la vida, l’ha ajudat a veure que la vida es per viure i no per sobreviure. Te una gran passió pel cos, el moviment i les activitats físiques a la natura.

Les classes de la Mireia són fluides, dinàmiques i amb algun repte que motiva a l’alumne a seguir practicant des de la il·lusió, la disciplina i les ganes de seguir aprenent. Li apassiona compartir tot allò que a ella li ha canviat la vida.

Laura Tàrrega

Laura Tàrrega

FACILITADORA DEL CERCLE DE DONES

FACILITADORA DEL CERCLE DE DONES

Per la Laura la maternitat va ser l‘inici d’un camí de creixement: Quin era el seu lloc com a mare? Com podia acompanyar a les seves filles respectuosament? Què necessitava com a dona? Com podia donar espai a les seves necessitats i a les de les persones del seu voltant?

Arrel d’aquestes inquietuds va formar-se amb Sophia Style, Miranda Gray, Rous Baltrons, Eva Roca, Susanna Arjona i Maria Farriols que la van empoderar i connectar amb la seva ànima i la seva feminitat.

L‘any 2012 es forma com a Moon Mother amb la Miranda Gray, i des de llavors, ha facilitat més de 50 cercles de dones per compartir les meditacions de les benediccions mundials de l’uter en diferents espais. També ha realitzat cercles de dones a Om Shanti de Girona, creient fermament en el seu poder i sanació per les dones que hi participen.

Acompanya a dones en els seus processos vitals i realitza rituals femenins per celebrar ritus de pas, acomiadar-se de l‘uter i d’altres.

Actualment, facilita grups per aprofundir en el llibre Las mujeres que corren con los lobos de la psicoanalista junguiana Clarissa Pinkola Estés i s‘està formant en astrologia a l’escola Animal Espiritual creada per Laura Gutman.