Equip Kreative Yoga

Eva Roca

Eva Roca

PROFESSORA DE VINYASA FLOW, HATHA YOGA I ANUSARA YOGA

CREADORA DE KREATIVE YOGA
PROFESSORA DE VINYASA FLOW, HATHA YOGA I ANUSARA YOGA. COACH EN SALUT I NUTRICIÓ.

L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S’ha format en Hatha Yoga (Yoga Integral i Sivananda), Anusara® Yoga, Kundalini, Yoga Prenatal, Yoga Post-Natal, Vinyasa Yoga i SmartFLOW® Yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 409.

Apassionada del ioga, segueix estudiant i aprofundint en les seves ensenyances, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres amb qui segueix practicant: Susana García Blanco (Anusara Yoga), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres.

Actualment la seva pràctica és Vinyasa Flow aplicant els principis universals d‘alineament d’Anusara Yoga. Per l‘Eva és important estimar el cos i evitar les lesions, comunes en el ioga a causa d’un incorrecte alineament.

Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, segur, dinàmic, vitalitzant i rejovenidor, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació i la connexió cos-ment-esperit per gaudir d‘una salut radiant i d’una vida plena i feliç.

La seva pràctica iòguica va més enllà de la màrfega i vetlla per una consciència ètica i ecològica cap a tots els éssers i el planeta, perquè tots puguem viure en un món millor i trobar la veritable pau interior.

L‘Eva també és enginyera de formació, educadora i coach en salut i nutrició vitalista i creadora de l’escola d’alimentació conscient Crudivegània on difon l‘alimentació conscient i la salut holística (www.crudivegania.org).

Eric Rosales

Eric Rosales

PROFESSOR DE HATHA YOGA, VINYASA YOGA, YOGA SUAU, YOGA NIDRA I MEDITACIÓ

PROFESSOR DE HATHA YOGA, VINYASA YOGA, YOGA SUAU, YOGA NIDRA I MEDITACIÓ

L‘Eric s’ha interessat pels camins de desenvolupament i l‘espiritualitat des de ben aviat. Des d’aleshores que està en permanent procés evolutiu i formatiu en aquest camp.

La seva vocació sempre ha estat la de poder servir al benefici de les persones. Per això s‘ha format en yoga en diverses escoles, és massatgista (massatge terapèutic, massatge relaxant i massatge tradicional tailandès) i terapeuta (teràpia psico-energética) i facilita banys de so amb bols de quars, bols tibetans i d’altres instruments vibracionals.

Les seves classes posen un gran èmfasi en el yoga com a pràctica de vida. La pràctica de l’atenció plena, la interiorització i el respecte propi són alguns dels pilars de la seva forma de transmetre el yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 48104.

Sara Giró

Sara Giró

PROFESSORA DE HATHA YOGA, VINYASA, YIN YOGA, IYENGAR YOGA I MEDITACIÓ

PROFESSORA DE HATHA YOGA, VINYASA, YIN YOGA, IYENGAR YOGA I MEDITACIÓ

Per la Sara, el contacte amb la práctica de meditació i ioga, va fer que la seva vida es transformés completament, fent del dia dia un espai conscient on aplicar tot l’après a l’estora.

Després d’uns anys de práctica, al 2018 va decidir emprendre un viatje a Oceania i Àsia per tal de conèixer nous llocs on nutrir-se i practicar Ioga. En aquest viatge és on va decidir formar-se 500h com a professora de Ioga a l’escola Byron Bay Centre, un poble situat al Est d’Australia.
En aquest centre va conèixer un nou estil de Ioga, el PURNA Ioga, el Ioga complert.
Durant dos anys va estar formant-se en diferents estils: Hatha, Vinyasa, Yin i Iyengar Ioga. Aplicant conjuntament tècniques de Pranayama i Meditació.
Aquesta ensenyança va anar combinada del profund estudi de la Filosofia del Ioga, per això al seu llenguatge veureu molt present la connexió de la práctica amb la teoria, facilitant entendre les bases del Ioga.

Les seves classes sempre van molt lligades amb la meditació i la respiració, fent de cada práctica un espai on sentir i escoltar el cos, i molt focalitzades en l’alineació del moment present i així disfrutar plenament de la práctica.

Albert Torrent

Albert Torrent

PROFESSOR DE HATHA RAJA YOGA, YOGA PER CICLISTES i ESPORTISTES

PROFESSOR DE HATHA RAJA YOGA, YOGA PER CICLISTES i ESPORTISTES

ESPORTISTA MULTIDISCIPLINAR, REGISTRAT AL ROPEC I TITULAT EN COACHING ESPORTIU I PNL.

L’Albert el podem definir com una persona enèrgica, inquieta i curiosa que descobreix el YOGA el 2006 arrel d’unes oposicions que marquen un gran procés d’autoconeixement en la seva vida. Des de llavors sempre ha estat present en el seu camí d’una manera o altre, descobrint la seva filosofia, les seves arrels i observant amb respecte la totalitat de la paraula YOGA.

El 2017 arriba a YOGAIA on es forma com a professor en HATHA RAJA YOGA de la mà de la mestra Mariona Costa (Daya Ma Om) i en Víctor Domenech sota el llinatge de Sr Dharma Mittra, a través de Sri Andrei Ram, amb el qual continua compartint formació i pràctica.

L’Albert ens acompanya cap una pràctica de HATHA RAJA YOGA basada en l‘experimentació del moviment del cos, per endinsar-nos a descobrir la subtilesa del nostre interior, observant l’essència del nostre ésser.

Després d’uns anys competint a nivell internacional en triatló i treballant com a entrenador d’esquí a l’hivern, l’Albert desenvolupa una pràctica de YOGA orientada a l’esportista per ajudar-lo a millorar d’una manera conscient, respectuosa i global.

Les seves classes són dinàmiques, amb un gran respecte a la tradició ioguica , buscant un llenguatge entenedor, eficient i funcional a la realitat que ens envolta.

Marta Naranjo

Marta Naranjo

PROFESSORA DE HATHA FLOW I YOGA PRENATAL

PROFESSORA DE HATHA FLOW

Per la Marta la práctica de ioga va més enllà de l’estora convertint-se en un estil de vida i una eina per l’autoconeixement i el desenvolupament humà.

Amant de l‘Índia, es allà on coneix el ioga el 2009, practicant en diferents estils i llinatges com el bikram, hatha, asthanga, vinyasa, hatha raja i yin yoga entre d’altres. Es al 2018 que la seva pràctica fa un gir durant un altre viatge a l’Índia i hi torna un tercer cop per fer el primer YTT multi estil de 200h a l’escola Shree Hari Yoga. Formada posteriorment també en Ioga Nidra amb la Laia Villegas a l’escola Yogaia segueix en constant aprenentatge.

La Marta es una buscadora amb una ànima curiosa, artesana i amant de treballar amb les mans, així com de la cuina basada en plantes i de l’alimentació saludable. Actualment també està formant-se per convertir-se en xef de cuina viva a l’escola Crudivegània.

Les classes de la Marta són en l’estil Hatha Flow, perfectes per fluir amb el moviment i la respiració a baixa revolució, mantenint la técnica i principis del ioga clàssic i permetent-nos trobar espai per profunditzar en les postures i la respiració amb l’objectiu d’equilibrar cos i ment.