Equip Kreative Yoga

Eva Roca

Eva Roca

DIRECTORA DE KREATIVE YOGA
PROFESSORA DE VINYASA FLOW, YOGA PER A CICLISTES I ANUSARA YOGA.

L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S’ha format en Hatha Yoga (Yoga Integral i Sivananda), Anusara® Yoga, Kundalini, Yoga Prenatal, Yoga Post-Natal, Vinyasa Yoga i SmartFLOW® Yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 409.

Apassionada del ioga, segueix estudiant i aprofundint en les seves ensenyances, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres amb qui segueix practicant: Susana García Blanco (Anusara Yoga), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres.

Actualment la seva pràctica és Vinyasa Flow aplicant els principis universals d‘alineament d’Anusara Yoga. Per l‘Eva és important estimar el cos i evitar les lesions, comunes en el ioga a causa d’un incorrecte alineament.

Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, segur, dinàmic, vitalitzant i rejovenidor, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació i la connexió cos-ment-esperit.

La seva pràctica iòguica va més enllà de la màrfega i vetlla per una consciència ètica i ecològica cap a tots els éssers i el planeta, perquè tots puguem viure en un món millor i trobar la veritable pau interior.

Dirigeix l‘escola d’alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Bionèctar de Girona on difon l‘alimentació conscient basada en plantes i l’ecologia.

Gemma Xicota

Gemma Xicota

PROFESSORA DE HATHA, ANUSARA YOGA, ASHTANGA, YOGA INTEGRAL I TERAPEUTA GESTALT.

Per la Gemma, la màrfega (el mat) de ioga es un espai d’experimentació de la vida diària.

Ella comença el camí amb la descoberta corporal a través de la gimnàstica esportiva. Una lesió a l’esquena fa que tingui la primera aproximació al ioga als 11 anys.

Les ganes d’aprofundir en l’essència humana la porta a formar-se primer com a Terapeuta Gestalt i després com a professora de ioga. Formada en Yoga Integral a l’Ashram de Swami Maitreyananda de Buenos Aires, en Kundalini Yoga amb la Sat Hari Kaur, en Ashtanga Yoga Progressiu i en Anusara Yoga a Perú i a Mèxic.

El seu ioga combina a la perfecció i en un estil propi, els tres aspectes de la salut humana: una consciencia corporal integrada, una passió per la ment humana i la recerca constant de l’equilibri emocional.

A cada classe de la Gemma treballaràs un tema de creixement personal, on a través de les postures i seqüències de ioga, que et permetran aprofundir en el teu jo i transformar-lo.

Quan acabis una classe sortiràs diferent del que has entrat. El que hauràs viscut a cada una ho podràs traslladar al teu dia a dia i t’ajudarà a transformar-te al teu ritme.

Marta Naranjo

Marta Naranjo

PROFESSORA DE HATHA FLOW

Per la Marta la práctica de ioga va més enllà de l’estora convertint-se en un estil de vida i una eina per l’autoconeixement i el desenvolupament humà.

Amant de l‘Índia, es allà on coneix el ioga el 2009, practicant en diferents estils i llinatges com el bikram, hatha, asthanga, vinyasa, hatha raja i yin yoga entre d’altres. Es al 2018 que la seva pràctica fa un gir durant un altre viatge a l’Índia i hi torna un tercer cop per fer el primer YTT multi estil de 200h a l’escola Shree Hari Yoga. Formada posteriorment també en Ioga Nidra amb la Laia Villegas a l’escola Yogaia segueix en constant aprenentatge.

La Marta es una buscadora amb una ànima curiosa, artesana i amant de treballar amb les mans, així com de la cuina basada en plantes i de l’alimentació saludable. Actualment també està formant-se per convertir-se en xef de cuina viva a l’escola Crudivegània.

Les classes de la Marta són en l’estil Hatha Flow, perfectes per fluir amb el moviment i la respiració a baixa revolució, mantenint la técnica i principis del ioga clàssic i permetent-nos trobar espai per profunditzar en les postures i la respiració amb l’objectiu d’equilibrar cos i ment.

Iratxe Medrano

Iratxe Medrano

PROFESSORA DE VINYASA YOGA

La vida de la Iratxe ha estat sempre unida al contacte amb la natura i les persones. En la seva recerca personal per a conèixer i comprendre la nostra naturalesa va descobrir el camí del Yoga.

Va estar 5 anys com a practicant amb diferents professors de Hatha i Iyengar i va decidir començar a formar-se i així compartir els coneixements i beneficis d‘aquesta filosofia amb d’altres persones.

Fa més de 10 anys que gaudeix treballant com a professora de Yoga però mai ha deixat de costat el seu paper d‘aprenent. Ha continuat formant-se en diferents estils de Yoga i ha cercat a través de la pràctica i l’estudi la capacitat de desenvolupar eines per poder compartir-les.

Va residir a Menorca on es va formar com a profesora de Pilates amb la “Asociación española de Pilates y Tai-chi". Després es va traslladar a Mallorca per formar-se durant un any a la “Asociación de yoga y filosofía S’OM” a Mallorca", on va participar en numerosos seminaris de Yoga Iyengar amb l’Angelo Cecchi. Va viatjar a l‘Índia i durant uns mesos va poder viure l’experiència dels origens del Yoga convivint en un Ashram familiar a la ciutat sagrada de Haridwar i gaudint de la saviesa de mestres com Mittra Rawat a Rishikesh. Aquesta experiencia la va portar a iniciar una nova formació a l’escola Bindu de Barcelona amb la que actualment col·labora en la formació de nous professors.

Ara, instalada en el pla de l’Estany i inspirada per un altre paisatge, vol compartir la seva experiència i acompanyar a qui vulgui trobar una ment estable en un cos sa a través de l’autoconeixement.

Mireia Sabater

Mireia Sabater

PROFESSORA DE VINYASA FLOW, POWER YOGA, HATHA YOGA, ROCKET YOGA I YIN YOGA.

La Mireia ha viscut gran part de la seva vida a Suïssa, en un meravellós poblet dels Alps. Allà és on descobreix la pràctica del ioga l’any 2015. El 2016 viatja a la Índia on realment descobreix els orígens del ioga, la filosofia i la veritable essència de l’estil de vida iòguic; la pràctica més enllà de l’asana.

El 2017 es forma com a professora de ioga en el seu primer Yoga Teacher Training de 200 hores a l’acadèmia de Vinyasa Yoga Beayogui a Baar, Suïssa. L’any 2019 torna a l’Índia per formar-se en un YTT multi estil de 300 hores, a l’escola Shree Hari Yoga. Després d’aquesta formació inicia un viatge d’11 mesos per Àsia i és en aquest viatge on descobreix que el que més la omple i la fa feliç és ensenyar i compartir la màgia i la pràctica del ioga amb tothom. El gener del 2020 fa una tercera formació de 60 hores de massatge Tradicional Tailandès a Ching Mai, a l’escola Sunshine Massage School.

La Mireia diu que el ioga li ha canviat la vida, l’ha ajudat a veure que la vida es per viure i no per sobreviure. Te una gran passió pel cos, el moviment i les activitats físiques a la natura.

Les classes de la Mireia són fluides, dinàmiques i amb algun repte que motiva a l’alumne a seguir practicant des de la il·lusió, la disciplina i les ganes de seguir aprenent. Li apassiona compartir tot allò que a ella li ha canviat la vida.

Laura Tàrrega

Laura Tàrrega

FACILITADORA DEL CERCLE DE DONES

Per la Laura la maternitat va ser l‘inici d’un camí de creixement: Quin era el seu lloc com a mare? Com podia acompanyar a les seves filles respectuosament? Què necessitava com a dona? Com podia donar espai a les seves necessitats i a les de les persones del seu voltant?

Arrel d’aquestes inquietuds va formar-se amb Sophia Style, Miranda Gray, Rous Baltrons, Eva Roca, Susanna Arjona i Maria Farriols que la van empoderar i connectar amb la seva ànima i la seva feminitat.

L‘any 2012 es forma com a Moon Mother amb la Miranda Gray, i des de llavors, ha facilitat més de 50 cercles de dones per compartir les meditacions de les benediccions mundials de l’uter en diferents espais. També ha realitzat cercles de dones a Om Shanti de Girona, creient fermament en el seu poder i sanació per les dones que hi participen.

Acompanya a dones en els seus processos vitals i realitza rituals femenins per celebrar ritus de pas, acomiadar-se de l‘uter i d’altres.

Actualment, facilita grups per aprofundir en el llibre Las mujeres que corren con los lobos de la psicoanalista junguiana Clarissa Pinkola Estés i s‘està formant en astrologia a l’escola Animal Espiritual creada per Laura Gutman.