Equip Kreative Yoga

Eva Roca

Eva Roca

DIRECTORA DE KREATIVE YOGA
PROFESSORA DE VINYASA FLOW, SLOW FLOW, YOGA PER A ATLETES
I ANUSARA YOGA.

L’Eva és professora de ioga des del 2008 amb més de 1000 hores de formació de professors i certificada per la Yoga Alliance. S’ha format en Hatha Yoga (Yoga Integral i Sivananda), Anusara® Yoga, Kundalini, Yoga Prenatal, Yoga Post-Natal, Vinyasa Yoga i SmartFLOW® Yoga.

Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya Núm. 409.

Apassionada del ioga, segueix estudiant i aprofundint en les seves ensenyances, a través de la seva pràctica diària i inspirada en les seves mestres amb qui segueix practicant: Susana García Blanco (Anusara Yoga), Janet Stone (Vinyasa), Sianna Sherman (Anusara) i Annie Carpenter (SmartFlow), entre d’altres.

Actualment la seva pràctica és Vinyasa Flow aplicant els principis universals d‘alineament d’Anusara Yoga. Per l‘Eva és important estimar el cos i evitar les lesions, comunes en el ioga a causa d’un incorrecte alineament.

Dirigeix el centre de ioga KREATIVE YOGA de Girona on ensenya un ioga modern, segur, dinàmic, vitalitzant i rejovenidor, buscant en tot moment la respiració conscient, l‘alegria dels nostres cors, l’alineació i la connexió cos-ment-esperit.

La seva pràctica iòguica va més enllà de la màrfega i vetlla per una consciència ètica i ecològica cap a tots els éssers i el planeta, perquè tots puguem viure en un món millor i trobar la veritable pau interior.

Dirigeix l‘escola d’alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Bionèctar de Girona on difon l‘alimentació conscient basada en plantes i l’ecologia.

Laxmi Valls

Laxmi Valls

PROFESSORA DE HATHA VINYASA YOGA, SLOW FLOW, VINYASA FLOW I YOGA KIDS.

La Laxmi Valls neix en una comunitat iogui a Catalunya. L‘estil de vida iòguic l’acompanya en la seva criança i en la manera d‘entendre el món que l’envolta. Amb 11 anys participa per primer cop en una classe de yoga, i se n’adona que vol dedicar-se al ioga la resta de la seva vida.

Viatja a l’Índia vàries vegades, vivint en diferents Ashrams i comunitats, explorant més d‘aprop l’essència de la fiolosofia del ioga. Paral·lelament, s‘interessa per l’educació respectuosa i el ioga aplicat a l‘educació, i es gradua en Educació Primària a l’UAB. Crea i porta a la pràctica diferents tallers de ioga i creativitat per nens i nenes de 5 a 11 anys, entre els anys 2009 i 2013.

Realitza la formació de professors de Hatha Vinyasa Yoga a l‘Escola Mandiram, d’Ashtanga Vinyasa a Universal Yoga Studio a Goa (Índia), amb el mestre Vijay Amar. També estudia hatha Yoga a Sivananda ashram (Kerala), Ashtanga vinyasa a Tattva Yoga Sala (Rishikesh) i hatha, raja i jnana yoga amb Surinder Singh (Rishikesh). Continua formant-se sempre amb la voluntat d‘aprendre i aprofundir en la pràctica d’asana portant el ioga més enllà de la part física.

Conjuntament amb el seu company Alby Glaister, comparteixen junts la seva pràctica de Vinyasa treballant en diferents centres i hotels d’Europa.

El seu estil és Hatha Vinyasa. Comparteix una pràctica dinàmica i adaptada, aprofundint en l’asana i el seu alineament, en el pranayama i la meditació, facilitant la connexió interna de la persona per contribuir al seu benestar.

Alby Glaister

Alby Glaister

PROFESSOR DE VINYASA FLOW YOGA I YOGA PER A ATLETES (ENGLISH CLASSES)

L‘Alby va estudiar a una escola d’educació alternativa a Anglaterra creada per Jiddu Krishnamurti, on comença a practicar yoga diàriament amb 13 anys. Dels 16 fins ara ha viatjat vàries vegades a l‘Índia, vivint a ashrams i comunitats de yoga. Allà s’ha format en Ashtanga Vinyasa a Universal Yoga studio (Goa), Hatha Yoga a Sivananda ashram (Kerala), Ashtanga Vinyasa a l’escola Tattva Yoga Sala (Rishikesh) i Hatha, Raja i Jnana Yoga amb Surinder Singh (Rishikesh).

Ha ensenyat yoga a diferents centres d’Anglaterra, Índia, Itàlia, Àustria i Catalunya.

Actualment viu a Girona, on ofereix classes a Kreative Yoga i retirs de temporada a hotels de la zona dels Alps d’ Itàlia.

La seva pràctica és Vinyasa, incorporant també aspectes de hatha clàssic i iyengar, focalitzant-se sempre en utilitzar les diferents eines que ofereix el yoga per retornar a la pau interna.

L‘Alby dóna classes dinàmiques, oferint l’oportunitat d‘experimentar noves asanes ( postures), sensacions, i estats de relaxació. Mes enllà de la pràctica d’asana, està especialment interessat en el pranayama (tècniques de respiració) i la meditació. L‘Alby és conscient de la distorsió del yoga creada a occident els últims anys, i insisteix en compartir una pràctica per connectar amb el nostre amor, la nostre veritat. Yoga no és només dins l’estora de yoga, yoga és l‘equilibri en la vida, una pràctica espiritual per connectar, per sentir la teva font de vida i l’amor que tots som.

Gemma Xicota

Gemma Xicota

PROFESSORA DE KUNDALINI YOGA, ANUSARA YOGA, ASHTANGA PROGRESSIU, YOGA INTEGRAL I TERAPEUTA GESTALT.

La Gemma comença el camí de la descoberta corporal amb la gimnasia esportiva. Una lesió continuada a l’esquena fa que tingui la primera aproximació al yoga amb no més d’11 anys. Des de llavors tot ha estat una recerca de l’experiència interna que encara avui, continua.

Les ganes d’aprofundir en l’esència humana la porta a formar-se com a Terapeuta Gestalt a l’Institut Gestalt de Barcelona. És aquí on tot comença a tenir sentit i a unir-se. D’aquesta manera emprèn un viatge amb bitllet d’anada però sense tornada i que durarà 3 anys, cap a Llatinoamèrica, on iniciarà la carrera que anirà unint tots els cabdells.
La primera formació de Yoga (Integral) tindrà lloc a Buenos Aires a l’Ashram de Swami Maitreyananda i, de seguida, al tornar a Barcelona coneix el Kundalini Yoga de la mà de Sat Hari Kaur qui li donarà les bases espirituals i disciplinàries per continuar amb l’èxtasi infinit de la recerca interna.

La passió pels viatges i el yoga fa que es formi amb Ashtanga Yoga Progressiu a Huelva y Málaga, Anusara Yoga a Perú i a Mèxic i continuant a Chile per aprofundint amb les ensenyances de Kundalini Yoga. El segon nivell el comença amb Shiv Charan Singh i emprèn l’especialització de yoga per la dona i la sanación de la infància amb Nam Nidhan Kaur Khalsa amb qui actualment continua formant-se.

Iratxe Medrano

Iratxe Medrano

PROFESSORA DE VINYASA YOGA

La vida de la Iratxe ha estat sempre unida al contacte amb la natura i les persones. En la seva recerca personal per a conèixer i comprendre la nostra naturalesa va descobrir el camí del Yoga.

Va estar 5 anys com a practicant amb diferents professors de Hatha i Iyengar i va decidir començar a formar-se i així compartir els coneixements i beneficis d‘aquesta filosofia amb d’altres persones.

Fa més de 10 anys que gaudeix treballant com a professora de Yoga però mai ha deixat de costat el seu paper d‘aprenent. Ha continuat formant-se en diferents estils de Yoga i ha cercat a través de la pràctica i l’estudi la capacitat de desenvolupar eines per poder compartir-les.

Va residir a Menorca on es va formar com a profesora de Pilates amb la “Asociación española de Pilates y Tai-chi". Després es va traslladar a Mallorca per formar-se durant un any a la “Asociación de yoga y filosofía S’OM” a Mallorca", on va participar en numerosos seminaris de Yoga Iyengar amb l’Angelo Cecchi. Va viatjar a l‘Índia i durant uns mesos va poder viure l’experiència dels origens del Yoga convivint en un Ashram familiar a la ciutat sagrada de Haridwar i gaudint de la saviesa de mestres com Mittra Rawat a Rishikesh. Aquesta experiencia la va portar a iniciar una nova formació a l’escola Bindu de Barcelona amb la que actualment col·labora en la formació de nous professors.

Ara, instalada en el pla de l’Estany i inspirada per un altre paisatge, vol compartir la seva experiència i acompanyar a qui vulgui trobar una ment estable en un cos sa a través de l’autoconeixement.

Joffre Huguet

Joffre Huguet

PROFESSOR DE HATHA YOGA

En Joffre és actor i professor de ioga. S’ha format com a professor de ioga amb en Swami Viran a Virananda Yoga Ashram sota les directrius del Yoga International Institute.

El seu estil de Hatha Yoga es basa en la pràctica del ioga clàssic: assana, bandha, mudra, pranaiama i meditació, assolint la pràctica de Raja Yoga.

Mireia Sabater

Mireia Sabater

PROFESSORA DE VINYASA FLOW, POWER YOGA, HATHA YOGA, ROCKET YOGA I YIN YOGA.

La Mireia ha viscut gran part de la seva vida a Suïssa, en un meravellós poblet dels Alps. Allà és on descobreix la pràctica del ioga l’any 2015. El 2016 viatja a la Índia on realment descobreix els orígens del ioga, la filosofia i la veritable essència de l’estil de vida iòguic; la pràctica més enllà de l’asana.

El 2017 es forma com a professora de ioga en el seu primer Yoga Teacher Training de 200 hores a l’acadèmia de Vinyasa Yoga Beayogui a Baar, Suïssa. L’any 2019 torna a l’Índia per formar-se en un YTT multi estil de 300 hores, a l’escola Shree Hari Yoga. Després d’aquesta formació inicia un viatge d’11 mesos per Àsia i és en aquest viatge on descobreix que el que més la omple i la fa feliç és ensenyar i compartir la màgia i la pràctica del ioga amb tothom. El gener del 2020 fa una tercera formació de 60 hores de massatge Tradicional Tailandès a Ching Mai, a l’escola Sunshine Massage School.

La Mireia diu que el ioga li ha canviat la vida, l’ha ajudat a veure que la vida es per viure i no per sobreviure. Te una gran passió pel cos, el moviment i les activitats físiques a la natura.

Les classes de la Mireia són fluides, dinàmiques i amb algun repte que motiva a l’alumne a seguir practicant des de la il·lusió, la disciplina i les ganes de seguir aprenent. Li apassiona compartir tot allò que a ella li ha canviat la vida.

Sònia Isart

Sònia Isart

PROFESSORA DE HATHA YOGA I TERAPEUTA DE MASSATGE THAILANDÈS

La manera de ser de la Sònia és una invitació a restar dins nostre en profunditat. El seu estil d‘ensenyament ric i textural, i l’exploració que fa dels paisatges interiors, ens porten a una experiència sensual de tot el que està passant. La Sònia demostra una rara habilitat per fer una autoindagació rigorosa i valenta. La seva ofrena vibra amb una tendra vulnerabilitat.

Amb la voluntat de continuar amb la indagació que els antics yogis proposaven (Ko Ham: Qui soc?), va crear Nomad Yoga el 2011, permetent que els paisatges del món la guiessin en aquest recerca, i la portessin cap a una práctica més viva i intuïtiva.

Dins el marc de llibertat que el Hatha Yoga ofereix, la Sònia proposa una pràctica on l’escolta és l’element guia essencial, treballant en cada moment amb allò que el cos posa a disposició, sense resistència i sense pressió. I és en aquest marc de llibertitat i intuïció que la màgia del yoga succeeix…
Molts son els mestres, però en especial la Sònia se sent deixeble de Quim Altés, Kira Sloane, Ravi Ravindra i Erich Schifmann.

Laura Tàrrega

Laura Tàrrega

FACILITADORA DEL CERCLE DE DONES

Per la Laura la maternitat va ser l‘inici d’un camí de creixement: Quin era el seu lloc com a mare? Com podia acompanyar a les seves filles respectuosament? Què necessitava com a dona? Com podia donar espai a les seves necessitats i a les de les persones del seu voltant?

Arrel d’aquestes inquietuds va formar-se amb Sophia Style, Miranda Gray, Rous Baltrons, Eva Roca, Susanna Arjona i Maria Farriols que la van empoderar i connectar amb la seva ànima i la seva feminitat.

L‘any 2012 es forma com a Moon Mother amb la Miranda Gray, i des de llavors, ha facilitat més de 50 cercles de dones per compartir les meditacions de les benediccions mundials de l’uter en diferents espais. També ha realitzat cercles de dones a Om Shanti de Girona, creient fermament en el seu poder i sanació per les dones que hi participen.

Acompanya a dones en els seus processos vitals i realitza rituals femenins per celebrar ritus de pas, acomiadar-se de l‘uter i d’altres.

Actualment, facilita grups per aprofundir en el llibre Las mujeres que corren con los lobos de la psicoanalista junguiana Clarissa Pinkola Estés i s‘està formant en astrologia a l’escola Animal Espiritual creada per Laura Gutman.