slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Recés de Vinyasa Yoga & Alimentació Viva 3-5 MAIG 2019

Uneix-te a aquest renovador recés de Vinyasa Yoga en un bonic entorn rural al costat de Girona. Vitalitzarem el nostre cos i ens renovarem per dins i per fora de forma radiant a través de l'energia de la natura, del ioga i dels aliments vius (living food).

 

banner2018 copia 

    Recés de Vinyasa Yoga & Living Raw Food 2019

Renova't · Redescobreix-te · Brilla

amb Kreative Yoga, Eva Roca, Carla Martín i Bionèctar Eco Living Raw Food

3-5 MAIG 2019

Cal Rei Vinyes (Celrà - Girona)

Recés de Vinyasa Yoga, transformació i purificació en un bonic entorn rural preciós al costat de Girona. Vitalitzarem el nostre cos i esperit, ens renovarem per dins i per fora de forma radiant i lluminosa a través de l'energia de la natura, del ioga, dels aliments vius (living foods), el txi kung, la meditació i el relax.

Començarem el dia amb una pràctica de ioga vigoritzant i de connexió interior profunda a través de l'àssana, la respiració i el moviment dinàmic.

A través de la pràctica de ioga, alinearem el cos i la ment amb la consciència divina, fent brillar els nostres cors. A través del pranayama, equilibrarem el prana (energia vital) i l'apana (energia eliminatòria), ens energitzarem i purificarem. Amb la meditació, calmarem la ment i les emocions, donant lloc a l'autoconeixement i al despertar de la veritable consciència. A través de la natura, ens reconnectarem, alcalinitzarem, tonificarem l’energia vital i reforçarem les defenses. A través del txi kung ens regenerarem suaument. I a través de l'alimentació viva i conscient eliminarem toxines, ens omplirem de salut, vitalitat i energia, nutrirem les nostres cèl·lules i augmentarem la claredat mental i la força espiritual. 

 

EL RECÉS INCLOU...

 • 2 classes matinals de Vinyasa Yoga vigoritzant, a càrrec de l'Eva Roca.
 • 1 taller tècnic de Vinyasa Yoga per aprofundir en la pràctica i en l'alineació d'aquest estil, a càrrec de l'Eva Roca.
 • 1 classe de nivell avançat de Vinyasa Yoga, a càrrec de l'Eva Roca.
 • 1 classe de Txi Kung per a regenerar-te i harmonitzar-te, a càrrec de la Carla Martín.
 • El programa Living Food, de la mà de l'Eva Roca (@evarocaraw | @crudivegania).
 • Opció de massatge relaxant o descontracturant durant el recés (servei a part).
 • 3 àpats diaris d'aliments vius, 100% ecològics i locals preparats per Bionèctar Eco Living Raw Food.
 • Fruita eco i infusions depuratives eco durant tot el recés.
 • 1 taller-coaching sobre l'estil de vida vitalista i l'alimentació viva a càrrec de l'Eva Roca - Escola Crudivegània.
 • Passejar, caminar, cantar, escriu-re, dibuixar, llegir, meditar, contemplar, nedar (piscina d'aigua salada)...
 • eBook Nutrició Radiant per ser Feliç de l'Eva Roca.

 

Més detalls?

Durant la PRÀCTICA DIÀRIA DE VINYASA YOGA practicarem un ioga modern, dinàmic i creatiu que ens obrirà a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d'unitat i redescobrint la nostra naturalesa amorosa essencial... perfecta i il·limitada.

En aquest estil de ioga, estan presents tots els aspectes que ens ajuden a assolir els dos propòsits més elevats del ioga, que són Cit (la consciència, l'autorealització del Ser) i Ananda (la joia i felicitat més elevada): àssana, pranayama, meditació, moviment, mantra i relaxació.

Hi haurà 2 classes matinals de Vinyasa Yoga, 1 taller tècnic de Vinyasa Yoga de 3 hores per aprofundir en la pràctica i en l'alineació del vinyasa i 1 classe d'1 hora i quart de nivell avançat de Vinyasa Yoga per la tarda, alhora que esdevé una classe de Txi-Kung per si el cos et demana més relax.

Obrint els nostres cors i abraçant el ioga i la contemplació interior, ens sumergirem en una pràctica dinàmica i aprendrem a aliniar-nos en cada postura i en cada vinyasa. Crearem espai i llibertat als fluxos energètics que ens permetran assolir una acció equilibrada per aliniar el nostre cos, ment i emocions amb el fluïr de la nostra veritable i divina essència.

Transformarem la manera de relacionar-nos amb els nostres cossos físics i etèrics, vencerem les limitacions i disoldrem les creences. Connectarem amb aquest potencial diví i amorós que ens permet fluir davant la vida i els seus reptes amb harmonia i felicitat.

Les classes estan enfocades a tots els nivells, aportant diferents instruccions i variants perquè cada participant practiqui segons el seu nivell.


El PROGRAMA D'ALIMENTACIÓ VIVA consta d'una dieta equilibrada, remineralitzant i alcalinitzant, d'aliments vegetals, vius i 100% ecològics, a base de fulles verdes, hortalises, llavors, germinats i fruites fresques. L'esmorzar és a base d'un batut energètic detox que t'ajudarà a eliminar toxines i mals hàbits alimentaris. Els àpats de dinar i sopar són molt equilibrats, ben combinats perquè els puguis digerir fàcilment sense carregar l'organisme i preparats en simples receptes ben combinades i delicioses que ajudaran a regenerar-te, a gaudir d'una pràctica iòguica flexible i energitzant i a adquirir nous hàbits de forma summament nutritiva i satisfactòria.


 

EL PROGRAMA

Dia 3 (divendres)

17'00 - Arribada, acomodament i benvinguda. 

18'00 - Presentacions.

19'30 - Sopa energètica i depurativa

20'30 - Meditació. 

 

Dia 4 (dissabte)

8'30 - Pràctica de Vinyasa Yoga.

10'00 - Batut detox i temps lliure.

11'00 - Xerrada-coaching: L'art d'alimentar-se. L'estil d'alimentació viva (living food).

13'30 - Dinar i descans.

15'00 - Temps lliure, massatge, natura, caminar, meditar, contemplar, piscina...

17'00 - Taller de Vinyasa Yoga. Tècnica i aliniació. 

20'00 - Sopar

 

Dia 5 (diumenge)

8'30 - Pràctica de Vinyasa Yoga.

10'00 - Batut detox i temps lliure. 

11'00 - Classe de Txi-Kung amb la Carla Martín  / Classe de Vinyasa Yoga (nivell avançat) amb l'Eva Roca (tallers simultanis - podràs escollir la opció que més et convingui).

13'30 - Dinar i descans.

15'00 - Temps lliure, massatge, natura, caminar, meditar, contemplar, piscina...

17'00 - Cerimònia de xocolata crua, comiat i recollida.

 

LA CASA

Cal Rei Vinyes és una masia del S.XVIII situada al municipi de Celrà i molt aprop del poble. Al peu del espai natural del massís de les Gavarres, a 10 minuts de Girona, a 25 minuts de la Costa Brava i només a una hora de Barcelona.

Accés molt fàcil per arribar en cotxe, avió i tren, per tant no cal disposar de vehicle propi per arribar.

Tant l'entorn, com la casa, conviden a gaudir del silenci i l'harmonia.

Disposa de piscina amb aigua salada.

 

foto1

 

INVERSIÓ

Habitació compartida (2 o 3 persones): 390 €* (IVA inclós)

Habitació individual: 490* (IVA inclós)

*Preus per persona.

Early Bird! *15% dte. per a inscripcions abans del 28 de febrer 2019.

 

Places limitades a 16 participants.

 

 

Pots fer la inscripció....

  

Un cop realitzada la inscripció, rebràs un dossier amb:

 • Què portar i què no portar.
 • Programa detallat i continguts de les classes.
 • Detalls per seguir bé les classes de ioga.
 • Totes les indicacions sobre com arribar, els diferents tipus de transports públics, etc.
 • Altres informacions d'interès.  

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política