slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Mindfulness

amb Danae Jimenez 

Dijous 8.00h

 

IMG 7549
 
 

El Mindfulness o Plena Consciència és l'energia que ens permet estar plenament conscients i viure desperts en el moment present.

És una pràctica que ens permet entrar en contacte profund amb la vida en cada moment del dia a dia. 

Quan estem plenament conscients és quan estem realment vius, presents i som un amb els qui ens envolten i amb el que fem. 

Quan som plenament conscients s'uneixen el cos i la ment de manera harmònica mentre caminem, rentem els plats, parlem amb algú o anem en bici.  

Una flor de lotus per a tu, que tens el potencial de despertar i viure lliure. 

 

DANAE JIMENEZ

Sobre mi:

Practicant de meditació durant els darrers 18anys. He explorat diverses línies de meditació, sobre tot Budista, (Zen de Vietnam i Shambhala del Tibet). I és en la tradició de Thich Nhat Hanh, de Budisme Zen compromès i ética aplicada, que he trobat una pràctica secular per a viure desperta, en pau i llibertat; trobant moments de plenitud en el present, siguin quines siguin les circumstàncies externes, a través del Mindfulness o Consciència Plena.

 

Arquitecta per la UPC de Barcelona i navegant d’altura durant10 anys per diversos mars del món, la Meditació m’ha acompanyat per camins i mars. M’apassiona l’exploració de la profunditat de la ment humana, i l’he combinada amb el coneixement conscient del cos a través del ioga i la dansa.

La meditació ha sigut el meu refugi en els temps difícils, m’ha ajudat a transformar-me internament, i m’aporta comprensió i expansió del cor, la ment i la consciència en els temps més assolellats.

 

Viure en la comunitat monástica de Plum Village durant un total de 6 mesos en el darrer any m’ha permès impregnar-me una mica més de la pràctica meditativa en tots els àmbits quotidians. I contribuir-hi com a voluntària en el programa de Mindfulness per a nens, després d’haver cursat la formació de Mindfulness a l’Educació al 2014, amb Thich Nhat Hanh, ha estat un regal. Les persones, i especialmente els nens, floreixen, quan estan envoltats de l’energia correcta.

 

És un honor i un plaer compartir i transmetre l’experiència adquirida, facilitant un espai de meditació.

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política