slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Ashtanga Yoga

 amb Elena Castells

Dissabte a les 9.00h

 

Ashtanga Vinyasa Yoga es una forma de ioga dinàmic que, malgrat pot resultar exigent físicament, es a l’abast de tothom. 

Es diferencia del Hatha Yoga per la pràctica del vinyasa. Vinyasa significa literalment sistema de moviments i respiració sincronitzats. Son aquestes vinyases les que encadenen una postura amb l’altra.


Més enllà del sistema de vinyasa, hi ha altres elements que son determinants per a la pràctica: la respiració Ujjayi ( Pranayama), els tancaments energètics (bandhas) i la concentració de la mirada en un punt determinat (dristi). Aquests elements ens ajuden a incrementar l’energía al llarg de la pràctica. 


A les nostres classes practicarem la Primera Sèrie (Yoga Chikitsa) o Teràpia de Yoga. Aquesta sèrie està dissenyada per enfortir el cos físic, desenvolupar i intensificar la concentració i purificar el pensament.  

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política