slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Slow Flow Yoga

amb Eva Roca

Dimecres 8.45h

IMG 80601Ioga modern i creatiu que ens obre a totes les nostres dimensions, despertant la consciència d'unitat i redescobrint la nostra naturalesa essencial de bondat innata... perfecta, il·limitada i plena de joia.

La tècnica principal és l’amor, unint la ciència del cos amb la filosofia del ioga tàntric, que es basa en la bellesa, la bondat i la creativitat del nostre cor.

Un ioga amorós que s’adapta a tothom gràcies a la seva ciència biomecànica.

En aquest estil de ioga, estan presents tots els aspectes que ens ajuden a assolir els dos propòsits més elevats del ioga, que són Cit (la consciència, l'autorealització del Ser) i Ananda (la joia i felicitat més elevada): àssana, pranayama, meditació, mantra, coneixement, dansa, ...

L'estil de Hatha Yoga (àssana i pranayama) que ensenyem està basat en una ciència biomecànica moderna i evolucionada que ajuda a aliniar-nos en cada postura, permetent a tothom tenir una agradable i saludable experiència energètica practicant ioga. És gràcies a l'aliniament correcte i a aquests fluxos energètics que les limitacions del cos s'esvaeixen i aleshores descobrim que la nostra veritable naturalesa és il·limitada.

Cada àssana (postura) està impregnada d'una intenció que creem al principi de la classe i que connecta amb els grans propòsits del ioga (cit -consciència- i ananda -felicitat-), la consciència de l'alineació postural i l'acció equilibrada entre l'estabilitat i la llibertat.

Les postures estan coordinades amb la respiració.

Aquest mètode de ioga s'ha dissenyat de tal manera que qualsevol practicant, sigui quina sigui la seva condició (nivell d'experiència, habilitat, edat, necessitats especials terapèutiques, etc.) pugui seguir la classe obtenint tots els beneficis per la qual ha estat dissenyada i seqüenciada.

 

Professora: Eva Roca

 

CONSULTA LES CLASSES DE YOGA EN AQUEST CALENDARI.

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política