slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Professors

 
IMG 8057 www

 

Eva Roca

L'Eva és professora de yoga des del 2009. Certificada per Yoga Alliance (E-RYT 500). El seu mètode pedagògic es basa en Anusara® Yoga el qual va aprendre de Susana Garcia Blanco i Sianna Sherman, mètode modern de ioga que combina la filosofia tàntrica des de la celebració del cor, els Principis Universals d'Aliniament i els beneficis espirituals i meditatius del Hatha Yoga. Actualment estudia i practica Vinyasa Yoga i Vinyasa Flow amb professors d'arreu del món, com Janet Stone, Amy Ippoliti, Elena Brower i Marc Holzman. També ha practicat Yoga Sivananda a l’Ashram Sivananda de Kerala, India. Professora de Ioga pre i post natal, diplomada per l'escola Birthlight (UK). Professora de Kundalini Yoga, certificada per l'Associació Internacional Yoga Prem. Inscrita en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya. Dirigeix Kreative Yoga Girona, on imparteix les classes de Vinyasa Yoga, Vinyasa Flow i Slow Flow.

La trobaràs dimecres i dijous a Vinyasa Yoga i Slow Flow.

 
 
 
 
image1 1
 

Elena Castells

Practicant de yoga i professora registrada per la Yoga Alliance. Ha cursat diferents Yoga Teacher Training a l’India i a Europa i ha estudiat amb professors com ara en David Garrigues i en Petri Raisanen.

Continua aprenent i formant-se de forma continua. Actualment investiga i experimenta amb el Bhakti Yoga i amb técniques meditatives del Budisme Tibetà.

La trobaràs dimarts i dissabte a les classes d'Ashtanga Yoga i Ashtanga Vinyasa Yoga. 

 
 
 
 
 
 
DSC09522 01
 

Alby Glaister

Alby va estudiar en una escola alternativa a Anglaterra fundada per Jiddu Krishnamurti, on va començar a practicar ioga als 13 anys. Des de llavors ha viatjat a l'Índia diverses vegades, vivint  en ashrams i comunitats de ioga. Ha ensenyat ioga a Anglaterra, Itàlia, Àustria, Catalunya i Índia. Certificat per la Yoga Alliance, la seva pràctica és Vinyasa, la qual comparteix amb progressió gradual i segura en la ment, el cos i l'esperit.

El trobaràs dilluns a les 18:30, a les classes de Vinyasa Flow en anglès. I a partir de gener, també el dijous a les 18.30.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política