slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Kreative Yoga Girona

Impulsat per l'Eva Roca, Kreative Yoga Girona és l'evolució d'Omshanti Yoga Girona, que neixia el 2010 a Girona, amb l'objectiu de crear un espai, tant físic com humà, on compartir i experimentar tècniques, disciplines i filosofies de vida que ens ajuden a créixer personal i espiritualment. 

Lluny dels dogmes i de les creences, vetllem per tot allò, conegut i desconegut, que ajuda a connectar amb la veritat interior d'un mateix, el camí únic i meravellós de cada un.

L'estiu de 2012 l'Eva crea un nou espai reformat sota criteris ecològics i de bioconstrucció, que abraça el centre de ioga, l'escola d'alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Eco Living Raw Bionèctar, un espai que integra i dóna servei en tots els àmbits de la seva filosofia de vida.

L'hivern del 2016, necessitem ampliar l'escola i el restaurant i traslladem la sala de ioga al barri vell. 

L'estiu del 2018 Om Shanti Girona evoluciona a Kreative Yoga, una fusió entre l'estudi de ioga de l'Eva Roca i el gust pel disseny de la Gemma Ramilans de Kreative Therapy. 

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política