slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

CALENDARI DE CLASSES

Horaris GEN 2019 copia

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Dijous, 5 d'octubre 2017 · 18:30h

amb Laura Tàrrega

 

En el nostre cos, contenim el cercle de les estrelles, el cercle de les estacions, el cercle de la Lluna i el cercle de la vida.
- Miranda Gray -

sintonitzacion01La Benedicció del Úter funciona com una iniciació o una sintonització, en la qual l'energia es canalitza cap a tu.

El paper de la Miranda Gray com "canal" és molt petit, simplement és el centre de la xarxa que connecta a totes les dones en la Benedicció a la vibració del Femení Diví i entre elles. En aquestes connexions ens convertim en canals les unes per les altres i això implica que més energia pugui fluir a través de nosaltres cap a les altres i cap a la nostra Terra i al Món. Com més dones s'uneixin a aquesta xarxa familiar, més energia fluirà entre nosaltres i cap a tot. Això vol dir que cada dona té un lloc molt important en la Benedicció.

Qualsevol pot connectar-se a l'energia del Femení Diví, però aquesta iniciació o sintonització és un procés directe on et connectaràs amb l'energia i la presència sanadora de la Deessa i on aprofundiràs en la connexió amb Ella. Moltes dones sentiran com floreix seva consciència de la Deessa amb la Benedicció i la seva consciència de les seves pròpies energies dins d'elles i dels seus úters. Per a més informació i registre, clica aquí.

Per rebre la benedicció en grup a aquesta hora (19:00h), has de registrar-te en el link anterior a la sintonització de les 19h (18pm GB).

 

Si vols confirmar la teva assistència o rebre una sanació o benedicció individual, contacta amb la Laura Tàrrega, al 636 04 96 92.

 

Aportació mínima 5 €.

 

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política